Espoon Tennisseura on vahvasti edustettuna yleisen sarjatenniksen nousu- ja putoamiskarsinnoissa tänä viikonloppuna.

Naisten edustusjoukkue jäi ykkösdivisioonassa lohkonsa neljänneksi ja joutui armottoman sarjajärjestelmän ajamana karsintoihin. Karsinnoissa on lisäksi 3 joukkuetta ja vain parhaalle on tarjolla ensi kaudeksi paikka ykkösessä. Karsinnat pelataan Kotkassa ja ETS:llä on lauantaina vastassa HVS2. ETS:n joukkueessa pelaavat Ella Tuomela ja Jenina Ishii.

Miesten puolella peräti kolme joukkuetta selviytyi nousukarsintoihin. Kolmosesta kakkosdivariin karsii ETS3 Tampereella TaTS7:aa vastaan. Ratkaisevassa ottelussa pelaavat Ilmari Leppänen, John Toivonen, Ville Nykänen ja Teemu Ruoslahti. ETS2 voitti myös lohkonsa nelosdivisioonassa ja matkustaa Järvenpäähän karsintoihin. Kentällä nähdään Jaakko Luhtala ja Ilmari Lewing. ETS5 pelaa niin ikään karsintapaikasta kolmosdivariin Talissa HVS4:ää vastaan. Joukkue muodostuu pelaajista: Klaus Alopaeus, Max Alopaues, Felix Alopaeus ja Jussi Törhönen.

Tulokset:

Naisten joukkue voitti lauantaina hienosti HVS:n 2-0, mutta sunnuntaina tilanne oli kaksinpelien jälkeen 1-1 ja ratkaiseva nelinpeli sinetöi joukkueen kohtalon. Ella ja Jenina hävisivät sen dramaattisesti 3. erän tie-breakissa 10-4 ja näin ollen kohtalona putoaminen kakkosdivisioonaan. ETS3 joutui myös taipumaan Tampereella puhtaasti 4-0. ETS5 sen sijaan otti voiton HVS:stä ja nousi ensi kaudeksi kolmosdivariin! ETS2 kärsi 2-1 tappion Järvenpäässä ja jatkaa myös ensi kaudella nelosessa.

 

Tsemppiä karsintoihin!