Ehdot & hinnasto

1. Valmennuskausi ja -ajat
Valmennuskausi on kestoltaan 9 kuukautta (27.8.2018-26.5.2019 (-25.8.2019 tennis kilpa) ja se jaetaan kahteen valmennusjaksoon, jotka ovat elo-joulukuu ja tammi-toukokuu. Valmennustoimikunta jakaa valmennettavat ryhmiin kauden alkaessa. Valmennusta ei järjestetä seuraavina ajankohtina kaudella 2018-2019:, 6.12., syksy vkl kisat (14.-16.12.) joululoma (17.12.-3.1.), hiihtoloma (17.-23.2.),  kevät vkl kisat (7.-9.4.), pääsiäinen (19.-22.4.) ja vappu (30.4.–1.5.). Jos valmennuskerta perutaan seuran toimesta muulloin kauden aikana, valmennuskerran hinta hyvitetään laskun yhteydessä tai jo suoritettu maksu palautetaan.

2. Peruutus- ja järjestämisehdot
Valmennukseen ilmoittautuessa ensimmäinen valmennuskerta on ”tutustumiskerta”, jolle osallistumisen jälkeen valmennuksesta voi irtisanoutua ilman kustannuksia ilmoittamalla siitä ennen seuraavaa kertaa. Myös seuralla on tutustumiskerran jälkeen oikeus vaihtaa valmennettavan ryhmää ennen seuraavaa kertaa. Muina aikoina valmennukseen osallistumisen voi irtisanoa kirjallisesti kahden kuukauden irtisanomisajalla. Mikäli jonkin valmennusryhmän koko laskee alle neljään pelaajaan, on seuralla oikeus lopettaa ryhmä kahden kuukauden varoitusajalla. Kaikki valmennetavat liitetään automaattisesti Espoon Tennisseura ry:n jäseniksi.

3. Vastuun rajoitus ja kilpailulisenssi
Suomen Tennisliiton K-jäsenyys tai Sulkapalloliiton kilpailulisenssi on pakollinen, jos aikoo osallistua kansallisiin kilpailuihin. Tennis- / Sulkapalloliitosta voi tilata erikseen myös Pohjolan tapaturmavakuutuksen. Seura ei vastaa valmennuksessa sattuneista tapaturmista eikä ole vakuuttanut valmennettavia tapaturmien varalta.

4. Valmennusmaksu
Valmennusmaksu peritään valmennusjaksottain. Jakson valmennusmaksu suoritetaan aina kokonaan riippumatta siitä, montako kertaa valmennettava on käynyt jakson aikana harjoituksissa. Maksun täsmällinen suoritus on valmennuksessa mukana olemisen edellytys. Jos valmennukseen osallistuminen keskeytyy koulun lukujärjestyksen muutoksen takia eikä uutta ryhmää voida järjestää, veloitetaan valmennettavalta vain siihen mennessä pidetyistä valmennuskerroista. Yli kuukauden kestävä lääkärintodistuksella osoitettu sairaus otetaan huomioon jakson maksua pienentävänä. Valmennusmaksut laskutetaan yhdessä tai kahdessa erässä / kausi ilmoittautumislomakkeen perusteella. Laskut lähetetään ilmoittautumislomakkeessa annettuun sähköpostiosoitteeseen.

5. Valmennuksen hinta
Valmennuskerran hinta muodostuu aina valmennuksesta, kenttävuokrasta sekä palloista. Poikkeus tästä ovat sulkapallon kilparyhmät ja harrasteryhmät, joissa käytetään aitoja hanhensulkia. Näissä ryhmissä peritään erillinen pallomaksu kattamaan pallokulut. Pallomaksu on määritelty ryhmätason mukaan ja on nähtävillä hinnastossamme. Alkeisryhmissä käytetään muovisia sulkapalloja ja niissä pallomaksua ei peritä. Seura tukee kilparyhmissä olevia pelaajia alennetuilla valmennushinnoilla. Alennuksen saamiseksi näiden pelaajien on täytettävä kilparyhmäkriteerit, joista tiedotetaan erikseen valmennuskauden alussa. Pelaajan saama alennus voidaan peruuttaa ja valmennusmaksu laskuttaa normaalin hinnaston mukaisesti, mikäli kriteerit eivät valmennusjakson osalta ole täyttyneet. Lisäksi valmennusmaksun yhteydessä laskutetaan  jäsenmaksu kerran vuodessa.

6. Harjoitusetiketti
Harjoitustunnille tultaessa pelaajalla on oltava asianmukaiset liikuntavarusteet ja sisäpelikengät. Pitkähiuksiset pelaajat huolehtivat hiustensa kiinnipidosta. Pelaajan on hankittava kauden aikana oma peliväline. Kentällä noudatetaan asianmukaista ja kanssapelaajia kannustavaa käytöstä ja kielenkäyttöä.

HINNASTOT

Tennisvalmennuksen hinnasto