Minitennis

MINITENNISKOULU 3-6 -VUOTIAILLE

Yläkerran Minitennis Areenalla Valmennusta syksyllä 2018 arki-iltaisin. Valmennus ajoittuu 16.30-19.30 väliin. Tarkennamme ryhmien aikataulut elokuun lopussa. Kokeilukerran* jälkeen voi tehdä päätöksen jatkaako ryhmässä. (*irtisanoutumalla sähköpostitse ennen seuraavaa kertaa, emme peri lainkaan maksua)

Ikä

Ensisijainen ryhmätoive*

Toinen vaihtoehto

Kolmas vaihtoehto

Minitenniskurssi 4-8 -vuotiaille

Lauantaisin klo 11-11.45

I kurssi: 1.9., 8.9., 15.9., 22.9., 29.9.

II kurssi: 6.10., 13.10., 27.10., 3.11., 10.11.
[Vapaat paikat: 3]

III kurssi: 17.11., 24.11., 1.12., 8.12., (15.12.)
[Vapaat paikat: 12]

Kurssin hinta: 55 €

Ikä*

II kurssi

III kurssi

Minitenniskurssi 2-3 -vuotiaille

Lauantaisin klo 11.45-12.30

I kurssi: 8.9., 15.9., 22.9., 29.9.
[Vapaat paikat: 5]

II kurssi: 6.10., 13.10., 27.10., 3.11.
[Vapaat paikat: 5]

Kurssin hinta: 35 €

Ikä*

I kurssi

II kurssi

MINITENNISKOULUT

Minitenniskouluihin voivat ilmoittautua sekä aikaisemmin tennistä pelanneet että vasta harrastusta aloittelevat 3-6-vuotiaat lapset. Minitenniskouluryhmiä on arki-iltoina maanantaista keskiviikkoon sekä lauantaina.

Minitenniskouluun mukaan tarvitaan sisäliikuntavarusteet, sisäpelikengät ja juomapullo. Mailan saa tarvittaessa lainaan aluksi.

Minitenniskouluissa pelataan lapsille sopivilla pehmeillä palloilla ja tavallista tennisverkkoa matalammalla verkolla ylätasanteen Minitennisareenalla. Yksi harjoituskerta kestää 45 minuuttia. Minitenniskoululle on oma hinnasto (ylätasanne). Isolla kentällä pidettävät ns. minitennisryhmät hinnoitellaan normaalin hinnaston mukaan.

Minitenniskoulujen valmennuskauden aikana harjoitellaan peruslyöntejä, lentolyöntejä, iskulyöntejä ja syöttöä. Näiden lisäksi jokaiseen tuntiin kuuluu alkuverryttely, pallonkäsittelyharjoituksia, pelejä ja leikkejä.

Minitenniskoulua ei järjestetä koulujen loma-aikoina eikä kisojen aikaan ks. valmennusehdot. Valmennus jatkuu automaattisesti myös kevätkaudella. Minitenniskoulussa noudatetaan 2 viikon irtisanomisaikaa.

MINITENNISKURSSIT 4-8v

Viiden kerran minintenniskurssit sopivat tennisharrastusta aloittaville . Kursseja voi halutessaan käydä useamman peräkkäin tai siirtyä kurssin jälkeen minitenniskouluun.

Minitenniskursseilla pelataan lapsille sopivilla pehmeillä palloilla, tavallista tennisverkkoa matalammilla minitennisverkoilla ja sulkapallokentän kokoisilla kentillä.

Minitenniskurssien sisältö:
1. kerta: kämmenlyönti
2. kerta: rystylyönti
3. kerta: lentolyönnit
4. kerta: iskulyönti ja syöttö
5. kerta: taitokortti

Lisäksi jokaiseen kurssikertaan kuuluu alkuverryttely, pallonkäsittelyharjoituksia ja leikkiä.

Minitenniskurssien hinta on 55€ uusilta lapsilta ja 50€ jo aikaisemmin kurssilla tai valmennuksessa olleilta. Kurssi maksetaan verkkopankin kautta ennen kurssin alkua.

MINITENNISKURSSIT 2-3v

Neljän kerran minintenniskurssit sopivat perheen pienimmille. Kurssilla opetellaan tenniksen alkeita sekä ryhmässä olemista leikin varjolla. Valmennus tapahtuu yläkerran minitennis-areenalla. Kurssille mukaan tarvitaan liikuntavarusteet, sisäpelikengät ja juomapullo. Oman mailan voi ottaa, mutta mailan saa kurssin ajaksi myös lainaksi.
Kurssin hinta on sekä uusilta että vanhoilta 35€

Lisätietoa voi kysellä Jukka Luhtalalta jukka.luhtala@espoontennisseura.fi