Ajankohtaista

6.-8.3. Laaksolahden kansalliset
ETS järjestää kansalliset kilpailut Laaksolahdessa 6.-8.3. Sarjoina ovat MB, MC, MD ja NB. Ilmoittautuminen on jo hyvässä vauhdissa ja päättyy maanantaina 2.3. Tennisvalmennusta ei järjestetä viikonlopun aikana. Ilmoittautuminen ässän kautta Kentän 3 nauhoitukset

ETS:lle nelikymppisten nelinpelimestaruudet
ETS oli vahvasti edustettuna seniorien SM-kisoissa nelinpelissä sekä miesten että naisten 40-v sarjassa. Naisten sarjan kultaa vei ETS-pari Minna Torkki/Sanna Pasanen. Tiukassa kolmieräisessä finaalissa kaatuivat OTC:n Karoliina Peura ja TaTSin Elina Lehtinen. Miesten puolella mestaruuteen jyräsivät ETS:n V-P Männistö serkkunsa Tuomas Männistön (VT) kanssa. He menettivät kaikkiaan kolmessa ottelussa vain viisi geimiä. Onnittelut voittajille ja kaikille mitalisteille!

8-10 -vuotiaiden tenniskurssi
11.10. alkavalle 8-10 -vuotiaiden viiden kerran kurssille voi ilmoittautua Tennis > Valmennus > Kurssit Kurssi on lauantaisin klo 14-15 ja valmentajana toimii Vera.

Minitennis
Koko kauden kestävään minitenniskouluun voi ilmoittautua milloin tahansa Tennis > Valmennus > Minitennis Samalta sivulta löytyy ilmoittautuminen myös viiden kerran minitenniskurssille.

Ryhmissä tilaa!
Mukaan valmennukseen mahtuu edelleen niin tennikseen kuin sulkikseen. Ilmoittautua voit milloin tahansa.