Ajankohtaista

Pääsiäisloma 3.-6.4.
Tennis- ja sulkapallovalmennusta ei järjestetä pääsiäsien aikana 3.-6.4. PE-MA. Kaikki valmennustunnit loman aikana ovat juniorivalmennettavien käytössä veloituksetta (varaukset 3h ennen vuoron alkua tai 10€ hintaan, jos tunti varataan 24h ennen vuoron alkua).

ETS:n kesäleirit
Ilmoittautuminen ETS:n kesäleireille on käynnissä. Lisätietoa sekä ilmoittautumislomake löytyvät kohdasta Valmennus > Kurssit Paikkoja on rajoitettu määrä, joten kannattaa toimia nopeasti. Tiedotamme kotisivuillamme aina, kun avaamme uusia kesäkursseja tai -leirejä.

LaSuPa:n kesäleirit vuonna 2015
LaSuPa järjestää tänäkin vuonna kesäleirejä sekä -treenejä ja tarjonta on parantunut viimevuodesta! Virallinen kesäleirisivusto löytyy täältä. Sekä virallinen kesätreenisivusto puolestaan löytyy täältä.

8-10 -vuotiaiden tenniskurssi
11.10. alkavalle 8-10 -vuotiaiden viiden kerran kurssille voi ilmoittautua Tennis > Valmennus > Kurssit Kurssi on lauantaisin klo 14-15 ja valmentajana toimii Vera.

Minitennis
Koko kauden kestävään minitenniskouluun voi ilmoittautua milloin tahansa Tennis > Valmennus > Minitennis Samalta sivulta löytyy ilmoittautuminen myös viiden kerran minitenniskurssille.

Ryhmissä tilaa!
Mukaan valmennukseen mahtuu edelleen niin tennikseen kuin sulkikseen. Ilmoittautua voit milloin tahansa.