ETS:n seniorijoukkueet menestyivät tuttuun tapaan viikonlopun playoffseissa. Tänä viikonloppuna vuorossa olivat ”vitoset” eli 35-, 45-vuotiaat jne. Naisten 45v joukkue oli sarjassaan suvereeni, lohkovoitto tuli täydellä 24 pisteellä ja pudotuspeleissä välierissä kaatui NurTS 2-0 ja finaalissa HVS jyrättiin 3-0. Ykkösten kaksinpelissä Minna Torkki voitti Päivi Frangenin 6-0, 6-2, kakkosten pelissä Sanna Pasanen Pia Andellin 6-0, 6-0 ja merkityksettömäksi jääneessä nelinpelissä Kati Saariniemi ja Marsa Laukkoski kaunistelivat lukemiksi 3-0.

N45 mestaruusjoukkue kaudella 2016-17:

Anu Kentala
Marsa Laukkoski
Sanna Pasanen
Kati Saariniemi
Minna Torkki

Myös miesten 45v joukkue eteni upeasti mestaruuteen asti. Runkosarjan kakkossija varmisti pääsyn pudotuspeleihin. Välerissä vastaaan asettui OVS. Ykkösten kaksinpelissä Tapio Rossi voitti Risto Niskasen 6-2, 6-1. Kakkosten kaksinpelissä Oulun Tomi Huhtamäki voitti Tommi Vilhusen ottelu-tie-brekissa 10-5. Ratkaisevan nelinpelin hoitivat kotiin V-P Männistö ja Juha Pesola. Finaalissa tuli vastaan KarTe, joka kaatui suoraan 2-0. Rossi vei ykkösten pelissä Matti Pajurin 6-4, 6-4 ja kakkosten pelissä Vilhunen Petri Nevalaisen 7-6, 7-6.

Tommi Vilhunen

M35 joukkue selviytyi playoffseihin ennakkosuosikkina voitettuaan runkosarjan selvällä piste-erolla seuraavaan. Myös 35v joukkue selviytyi hienosti finaaliin voittamalla välierissä Vaasan helpohkosti 2-0, mutta joutui taipumaan loppuottelussa VarTe:lle 2-0. Joukkueesta viime kaudella menetetty Tuomas Juvakoski oli tällä kertaa ykkösten kaksinpelissä hivenen parempi ja vei Jani Jankkilan ottelu-tie-breakissa 10-8. Kakkosten kaksinpeli päättyi myös Variston voittoon, kun Ville Sippala voitti Tuomas Männistön 6-1, 7-6.

Olli Helminen
Jani Jankkila
Jukka Kohtamäki
Markus Männistö
Tuomas Männistö
Jussi Törhönen

Onnittelut mitalisteille! Ensi viikonloppuna Talissa pelataan tasakymppien playoffsit. Kaikki kannustamaan jälleen useat ETS-joukkueet kirkkaimmille mitaleille!