Espoon Tennisseuran juniorit saivat täyspotin Myllypurossa pelatuissa 12- ja 16-vuotiaiden SM-kisoissa pääsiäisenä saavuttaen peräti 8 mitalia. Parhaasta saavutuksesta vastasi Julia Lehtonen, joka voitti mestaruudet sekä kaksin- että nelinpelissä. Seitsemänneksi sijoitettu Julia oli vaikeuksissa avauskierroksen ottelussa Smashin Nuppu Palmia vastaan tilanteen ollen jo 2-6, 1-4, mutta Julia käänsi ottelun hienosti edukseen 2-6, 6-4, 6-1. Toisella kierroksella kaatui Smashin Julia Lintu 6-4, 6-0 ja näin ollen mitali varmistui. Pronssiin ei Julia tyytynyt vaan otti voiton TVS:n Emma Virtasen 7-5, 6-4 ja huikeassa finaalissa kaatui upeasti ykkössijoitettu TaTSin Liinu Heiskanen 6-1, 2-6, 6-2. Pitkä tovi on vierähtänyt ETS:n edellisestä juniorien kaksinpelin kultamitalista. Onnittelut!

Nelinpelissä mestaruus tuli Oona Järvisen (ÅLK) kanssa. Semifinaali-trillerissä kaatui ykkössijoitettu pari Liinu Heiskanen/Kaisla Mattila lukemin 6-3, 3-6, 10-8 ja finaalissa Milla Kanto ja Natalia Papshev 6-3, 6-3.

Poikien puolella ykkössijoitettuna kisaan lähtenyt Felix Alopaeus pelasi itsensä vakuuttavasti finaaliin, jossa joutui taipumaan HVS:n Otso Martikaiselle lukemin 6-3, 6-2. Hieno hopeasarja jatkui myös nelinpelissä Otson parina, jossa voitto oli jo ottelupallojen päässä, mutta tällä kertaa Leo Stenlund ja Markus Vainikka veivät mestaruuden lukemin 0-6, 7-6(7), 10-7.

16-vuotiaissa Ella Tuomela ja Oliver Saarinen voittivat molemmat nelinpelin suomenmestaruudet ja kaksinpelissä pronssia. Vahvassa vireessä oleva Ella karsi pääsarjaan ja yllätti hienosti ykkössijoitetun Lotta Heiskasen 7-5, 6-2. Valitettavasti semeissä tie nousi pystyyn Peppi Ramstedtille 6-4, 6-1. Oliver eteni myös helpohkosti semeihin, jossa koki tällä kertaa tappion nelinpeliparilleen Oskar Antinheimolle 6-3, 6-3. Nelinpelissä pari oli ylivoimainen hävittyään ainoastaan 9 geimiä kolmessa ottelussa. Ella voitti nelinpelin yhdessä Annika Hakovirran (ÅLK) kanssa sijoittamattomana parina. Finaalissa kaatui niin ikään sijoittamaton duo Emma Eerola/Vilma Koponen 6-4, 6-4.

Onnittelut kaikille tuplamitalisteille!!!