Miesten yleisen sarjatenniksen ykkösdivisioona tärähtää käyntiin tulevana viikonloppuna 13.-14.10. ETS ei pelaa vielä lauantaina, mutta sunnuntaina avauspelissä Laaksolahdessa vastaan asettuu TVS Turusta klo 12.30. ETS edustaa viime kauden A-lohkosta ainoana joukkueena tälle kaudelle uudistuneessa, isossa ykkösdivarissa, jossa joukkueita on 10 kappaletta.
Viime vuoden lohkosta Vaasa ja Jyväskylä tippuivat kakkosdivariin, Pori nousi liigaan ja Break Point sekä Smash luopuivat paikoistaan. Edessä on siis paljon uusia vastustajia ja mielenkiintoisia vieraspelimatkoja. Joukkueen runko muodostuu pelaajista Tommi Luhtala, Oskar Antinheimo, Jukka Luhtala ja Oliver Saarinen. Tommi, Jukka ja Oliver pelasivat käytännössä koko viime kauden ja joukkue säilytti tiukan taiston jälkeen hienoti sarjapaikan. Tälle kaudelle tavoitteena on jälleen säilyminen, kaksi viimeistä joukkuetta putoaa suoraan kakkosdivariin. Mahdollisuuksia on monessa pelissä ja ennakkoon muutamassa pelissä lähdetään jopa selkeinä ennakkosuosikkeina, mutta yhtään helppoa ottelua ei ole kovassa ykkösdivarissa luvassa. Liigajoukkueiden ”alajengit” TVS ja Kotka ovat etukäteen kovimpia, varsinkin kun TVS saa ensimmäisessä pelissään peluuttaa vielä liigapelaajiaan farmisäännön turvin. Lisäksi Valkeakoski vahvistettuna Oskar Pallinin taidoilla kuuluu ennakkosuosikkeihin.
ETS:n joukkue on vahvistunut tälle kaudelle HVS:sta lainatulla Oskar Antinheimolla, joka tuo joukkueeseen tarvittavaa leveyttä pitkää kautta ajatellen. Oliver ja Oskar ovat pelanneet nelinpeliparina useiden vuosien ajan. Nähtäväksi jää kuinka joukkueen pelaajien fysiikka kestää pitkän kauden rasituksen, pystyykö Tommi haastamaan vastustajia ykköspelaajana, miten Oskar debytoi joukkueessa, kuka katkaisee Jukan 11 ottelun voittoputken, palaako Oliver voittokantaan päästyään takaisin kolmospelaajan paikalle. Näihin ja muihin kysymyksiin löytyvät vastaukset seuraavien 5 kuukauden aikana. Tervetuloa kannustamaan edustusjoukkueemme menestykseen!

ETS:n otteluaikataulu Miehet I-div 2018-19

14.10. ETS-TVS Laaksolahti 12.30
3.11. TCT-ETS Tapiola
4.11. Ettan-ETS Laajasalo
1.12. ÅLK-ETS Turku
2.12. ETS-OVS Laaksolahti 12.30
13.1. ETS-KarTe Laaksolahti 12.30
26.1. Smash-Kotka-ETS Kotka
27.1. ETS-VT Laaksolahti 12.30
16.2. LVS-ETS Lahti

http://www.tennisliiga.fi/ykkosdivari