Teho Sport Tennisliigan runkosarja saatiin päätökseen lauantaina. Espoon Tennisseuran miesten edustusjoukkue sijoittui sarjataulukossa yhdeksänneksi ja joutuu näin ollen karsimaan liigapaikasta 24.4. ykkösdivisioonan toiseksi parhaiten sijoittuvan kanssa. Ratkaisuottelussa perjantaina ETS onnistui kukistamaan Valkeakoskella VT:n tiukasti 3-1 jolloin varmistui myös Valkeakosken Tenniksen tippuminen sarjaporrasta alemmalle tasolle kaudeksi 2021-22.

Liiga oli odotetun kova ja suurin osa joukkueista pelasi espoolaisia vastaan kovimmalla mahdollisella kokoonpanolla. ETS:n kausi rakentui oikeastaan täysin yhden pelaajan onnistumisten ympärille. Oskari Eerola oli todellakin mies paikallaan tuoden ETS:n 9 pisteestä peräti 6 kaksinpeleissä ja yhden nelinpelissä Oliver Saarisen kanssa. 2 muuta pistettä hoitivat Jason Sormunen ja Jukka Luhtala. Suoraan säilymiseen olisi vaadittu 6 pistettä enemmän, joten ihan pienestä se ei jäänyt kiinni. Useissa matseissa oli kuitenkin mahdollisuuksia voittoihin, mitkä kuitenkin kääntyivät vastustajille. Nelinpeleistä onnistuttiin hankkimaan vain yksi piste kauden aikana eli parantamisen varaa jäi rutkasti.

Tavoite oli sarjassa pysyminen ja se on edelleen mahdollista. Vielä ei ole tiedossa kuka asettuu vastaan karsintaottelussa, vaihtoehtoja on useita: Maarianhamina, Valko-Pallo(Vantaa), Savonlinna, Oulu tai Jyväskylä.

Teho Sport Tennisliiga jatkuu pudotuspeliotteluilla 5.2. ja finaali pelataan 13.2. Viime vuosista poiketen koronaviruksen vuoksi finaalitapahtumaa ei järjestetä vaan kausi pelataan loppuun asti runkosarjassa paremmin sijoittuneen kotikentällä.

Osa kauden otteluista nähtiin ruutu-palvelussa, nauhoitteet ovat vielä katseltavissa:

ETS-HLK 16.1. https://www.ruutu.fi/video/3768987

HVS-ETS 8.1. https://www.ruutu.fi/video/3764001 ja https://www.ruutu.fi/video/3764019

ETS-Smash Kotka 22.11. https://www.ruutu.fi/video/3736809

ETS-Smash 21.11. https://www.ruutu.fi/video/3736479