Espoon Tennisseura ry järjestää kilpa- ja harrastevalmennusta sekä kursseja ja leirejä kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille tenniksessä ja sulkapallossa. Seura järjestää myös kansallisia ja mahdollisuuksien mukaan myös kansainvälisiä kilpailuja.

Seuran ja halliyhtiön yhteistyö on tiivistä, ja olemme rakentamassa lähivuosille kunnianhimoista kehitysohjelmaa niin valmennustoiminnan kuin olosuhteidenkin osalta. Tavoitteenamme on luoda paitsi korkeatasoinen kehityspolku junioreiden kilpavalmennukseen myös laadukkaat olosuhteet aikuistennikselle ja -sulkapallolle. Olemme uusineet vuonna 2023 sisätenniskenttien pinnoitteet ja aloitamme tulevaisuuden peli- ja harjoitteluolosuhteiden suunnittelun vuoden 2024 kuluessa. Seuran ja halliyhtiön taloustilanteet, seuran jäsenmäärä ja hallin korkea käyttöaste antavat hyvän pohjan kehittämistyölle. Toimimme Laaksolahden tenniskeskuksessa, Espoon Laaksolahden urheilupuiston yhteydessä.

Yhteisten tavoitteiden edistämiseksi olemme päättäneet yhdistää seuran toiminnanjohtajan ja halliyhtiön toimitusjohtajan tehtävät. Haemmekin nyt 1.6.2024 alkaen (tai sopimuksen mukaan) uuteen tehtäväkokonaisuuteen aktiivista, tavoitteellista ja kehitysmyönteistä johtajaa, jonka toivomme osaltaan antavan ”kasvot” yhteisöllemme kaikessa toiminnassamme.

Etsimässämme henkilössä korostuvat:

  • Hyvät henkilöstöjohtamisen ja kommunikoinnin taidot
  • Kehitysmyönteisyys ja tavoitteellisuus
  • Kaupallisen alan osaaminen ja myyntihenkisyys
  • Yhteisöjen taloudellisten perusperiaatteiden hallinta
  • Lajiosaaminen sekä innostus ja palo mallapelejä kohtaan

Pyydämme kiinnostuneita toimittamaan vapaamuotoisen hakemuksen, CV ja palkkatoivomuksen sähköpostitse 29.2.2024 mennessä:

  • Espoon Tennisseura ry:n puheenjohtaja Joni Heliskoskelle, ja
  • Laaksolahden tenniskeskus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Niila Rajalalle.

Lisätietoja antavat: