ETS:n joukkueet keräsivät lisää mitaleita, kun tänä viikonloppuna oli vuorossa ”vitosten” (35-, 45-, 55-, 65-vuotiaiden) playoffsit.

ETS selvisi finaaliin sekä 35- että 45-vuotiaiden sarjassa. Molemmissa loppuotteluissa vastaan asettui Tampereen Tennisseura.

35-v joukkue voitti välierässä ÅLK:n 2-1, mutta joutui finaalissa taipumaan kaksinpeleissä kovalle kaksikolle; ykkösten ottelussa Jukka Kohtamäki hävisi kaksinpelin hallitsevalle suomenmestarille Lauri Kiiskille 6-4, 6-1. Kakkosten kaksinpelissä TaTSin Tero Vilen voitti Ville Sippalan 6-1, 6-1.

Markus Männistö
45-vuotiaat voittivat lauantain välierässä OVS:n 2-0. Finaalissa voitto ETS:lle ratkesi myös heti kaksinpeleissä, kun Tapio Rossi voitti Mika Itäsen 6-0, 6-2 ja Juha Pesola Antti Ahon 6-1, 6-3.